En hektisk og morsom sisteuke!

Siste uken her har vært litt hektisk, litt slapp, og veldig moro. Vi har blitt intervjuet av Computer World, hatt medarbeidersamtaler, fortsatt med brukerintervjuer og mye god feedback, i tillegg til et veldig hyggelig Skype-møte med Kent Beck. Computer World-artikkelen kom ut allerede på torsdagen, noe vi syntes var veldig stas.

Etter publiseringen av applikasjonen på Google Play Store begynte vi umiddelbart med bug-fiksing. Når vi lastet opp Strandfunn var vi klar over flere feil og mangler, men vi prøvde å være strenge mot oss selv, og få den publisert så fort som mulig. Vi fulgte de vise ordene “Man skal være litt flau når man gir ut app’en”. Idet applikasjonen var live, og man kunne kjøpe den, fikk vi ekstra motivasjon til å polere applikasjonen og gjøre den bedre. Det tok ikke lang tid før vi fikk tilbakemeldinger på feil og mangler, og da var det bare å hive seg rundt, fikse feilene, og laste opp en ny versjon så fort som råd var. Alt dette ville antakeligvis ikke blitt tatt hånd om så raskt som det ble, hvis den ikke hadde vært ute og tilgjengelig for salg på et tidlig stadie.

Ikke lenge etter publiseringen fikk vi en mail fra Kent Beck, hvor han var interessert i å snakke med oss angående våre opplevelser med sommerprosjektet. Møtet ble gjort over Skype, hvor vi benket oss foran en laptop, litt smånervøse og usikre på hva som var i vente. Denne nervøsiteten forsvant umiddelbart, da Kent var utrolig lett å prate med. Vi forklarte ham kort hva vi hadde gjort de siste ukene og om hva som var nåværende status. Tilbakemeldingene hans på prosess og produkt ga oss mye å tenke på, hvor vi satt igjen med mange tanker om hvordan vi kunne forbedre oss. “Iterate går rett til kilden” fikk vi tidlig høre, noe vi har opplevd gjennom samtaler med Ash Mauriya og Kent Beck, og vi føler oss nesten litt “starstruck”.

Dette var vår siste uke her i Iterate og dermed ble refleksjon sentralt denne uken. Vi hadde alle på teamet, hver for oss, samtaler med Morten og Kristian hvor vi snakket om vår opplevelse her i Iterate og om veien videre framover. Vi har alle vært utrolig fornøyde med vår tid i Iterate, en følelse vi forstod var gjensidig.

Den siste uken har vi ofte reflektert over hvor de siste seks ukene har blitt av. Tiden har praktisk talt flydd avgårde, men vi har også rukket å lære utrolig mye. Vi har fått ny kunnskap, nye erfaringer og nye bekjentskap, og alle fire er enige om at disse seks sommerjobbukene har vært en positiv opplevelse! Det har vært veldig givende å ha fått så mye tillit og frihet til å lage det vi selv ønsket, noe som har pushet oss til å hele tiden gjøre vårt beste.

Som team har vi også hatt det veldig moro, og det har vært mye latter og god stemning. Hvis selve sammensetningen av teamet har vært i tankene til Iterate fra starten av, har de gjort dette utmerket. Vi har fungert veldig godt sammen, både personlig og på det tekniske planet.

Siste jobbdagen startet med frokost/intervju på Kaffebrenneriet, fortsatte med noen timer i BA21 før vi hadde kombinert lunsj og intervju på The Nighthawk Diner. Da vi kom tilbake til BA21 rakk vi så vidt å sette oss ned igjen før det var kake- og gavetid med Nina, og plutselig var også denne dagen over. En helt ok dag!

Med dette takker vi for oss og 6 fantastiske uker hos Iterate!

  Avslutningskake med Nina

Avslutningsgave til de skarpeste knivene i skuffen!

  Avslutningsgave til de skarpeste knivene i skuffen!

Vår siste lunsj sammen på The Nighthawk Diner!

Med kjærlighet fra Kaffebrenneriet kl 08.00 en fredagsmorgen!

Gutta i ingeniørfarger på vei ut til Hovedøya for å lage reklamefilm. 

Teamkveld med shuffleboard på Tilt! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s