Code Camp 2013 er i gang!

En gang i året sender Iterate 3 av sine senior konsulenter til Oregon. Og hvorfor det? Oregon er hjemstaten til Kent Beck som mange kjenner som mannen bak extreme programming og jUnit. Kent er Iterates Chief Scientist og en person som man kan lære utrolig mye av. Og det er akkurat derfor vi er på vei ut til Oregons villmark for å dra på Code camp hjemme hos Kent. Vi er Ivar, Mari og Rana som alle tre er utviklere og har jobbet i Iterate ganske lenge. Vi reiser til Kent med forventninger om at vi skal lære mye om programmering og hvordan man i praksis jobber med Lean startup.

Vi kunne selvfølgelig valgt å jobbe med helt vår egen businessidé. Men i forkant av reisen vår hadde vi vært i kontakt med Elixia og hørt om de kunne tenke seg av vi jobbet videre med en del av nettsiden deres som har med verving av medlemmer å gjøre. Vi kjente til denne fra før da denne var blitt utviklet av et av våre dyktige sommerjobbteam sist sommer. Det spennende med dette var at dette var at sommerjobbprosjektet ble drevet som et lean startup prosjekt og har vært i bruk fra elixia.no sidene i ca en måned. Det gir oss en unik mulighet til å ta utgangspunkt i data generert utifra bruken til vervesiden og se på hvordan vi kan gjøre verveprosessen til Elixia enda mer effektiv.

code_campers

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s