Code Camp dag 1

Vi ankom huset til Kent litt etter kl 9. Litt feilnavigering gjorde oss litt forsinket til vår første Code camp dag. Vi ble hilst velkommen av Kent og hunden Oscar (Kent kaller ham “his vicious attack dog”). Vi fikk kaffe og kosepratet litt og så var vi igang.

Vi startet med fugleperspektiv, og forsøkte å forstå hva Elixia trenger.

Vår første antagelse er at de ønsker å tjene mer penger, som kan oppnås ved flere medlemmer. Det er i hovedsak dette vi skal jobbe med mens vi er på code camp; få pipline av nye medlemmer i den automatiske verveløsningen til Elixia.

I løpet av dagen diskuterte vi en del mulige angrepsvinkler. Vi kunne enten jobbe med trafikk til verve-siden, selve verve-siden eller organisasjonen rundt som da omfattet Elixia sine nettsider generelt. Vi endte opp med å starte å arbeide med å gjøre endringer på selve vervesiden. Målet var å få et eksperiment fullført allerede i løpet av første dag.

Det viste seg å bli ganske hektisk, men på slutten av dagen hadde vi en A/B test kjørende som et google analytics eksperiment . Vår antagelse var at bildet og tekst som lå over verve-skjemaet gjorde det vanskelig for kunden å forstå hvordan man bruker siden. På små skjermer synes ikke skjemaet i det hele tatt. Vi håpet på å få høyere konverteringsrate ved å fjerne bildet og tilhørende tekst og bare beholde verve-skjema. Den ene versjonen er originalen, uten endringer, mens den andre er en nedstrippet versjon hvor vi har tatt bort alle elementer vi ikke anså som strengt talt nødvendige.

ABtest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s